Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienią łatwo o przeziebienie, dlatego warto znać domowe sposoby ratowania zdrowia.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 429
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Cytrynę wyszorować i wyparzyć wrzątkiem. Pokroić w cienkie półplasterki. Usunąć pestki. Imbir obrać i pokroić na plasterki. Do słoika włożyć cytrynę i imbir, dodać miód i dokładnie pomieszać. Przykryć i odstawić do lodówki na 24 godziny. Stosować 1-2 łyżki dziennie rozpuszczone w ciepłej wodzie lub herbacie. Można też bez rozpuszczania. Na zdrowie