Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małosolne z koperkiem, pokrojone w drobniejsze kawałki, doskonale sprawdzą się jako chrupka, lekko słona przekąska.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Ogórki gruntowe umyj, oczyść dokładnie i odetnij końcówki. Każdy z nich przetnij wzdłuż, tworząc ósemki. Koper posiekaj, czosnek obierz i przekrój na 2-3 części. Obierz chrzan i pokrój go na drobniejsze kawałki. Rozłóż wszystkie składniki, dzieląc je na dwie części.
Wodę połącz z solą, wymieszaj dokładnie.
Przygotuj dwa słoiki po około 900 ml. Włóż ogórki do każdego z nich. Dodaj czosnek, posiekany drobno koperek oraz kilka kawałków chrzanu. Zalej przygotowaną zalewą. Zakręć mocno.
Po 2-3 dniach małosolne z koperkiem będą gotowe.