Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest przepyszne, moi domownicy się nim zachwycają.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
Zagotowujemy wodę na makaron z odrobiną oleju i łyżeczką soli. Na patelni przysmażamy cebulkę pokrojoną na drobno,potem dodajemy boczek w kostkę i podsmażamy. Cukinie myjemy i nie obieramy tylko kroimy na drobno i wsypujemy na patelnie, dolewając 1/2 szkl. wody i dusimy pod przykryciem ok 30 min. Przyprawiamy według uznania. Makaron gotujemy wg.przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Do tego samego garnka w którym gotowaliśmy makaron z powrotem go wrzucamy razem z zawartością patelni, mieszamy i gotowe :)