Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne marnowane kurki do słoików zapraszam po przepis
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 29
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 247
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1688
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 29
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 247
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1688
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Składniki
Grzyby myje oczyszczam i gotuje z łyżeczka soli 10 -15 minut i scedzam na sitku .Do każdego słoiczka daje listek ,ziarna i czosnek nakładam grzybki .
Zalewa ; wodę z octem solą i cukrem zagotoać i odstawić by przestygła następnie zalewam grzyby w słoiczkach i zakręcam solidi . pasteryzuje na mokro 5 minut od momentu zagotowania wody w garnku ,wyjmuje słoiczki i odwracam do gory dnem i zostawiam by ostygły. Po dokładne wykonanie zapraszam na film.