Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do potraw z grilla, nadaje się do sosów jak i na kanapkę. Generalnie tylko wyobraźnia ogranicza was, gdzie go wykorzystać. Pasta jest raczej pikantna.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 575
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1528
Składniki
Oczyszczona cukinię zetrzeć na grubych oczkach, wymieszać z solą i zostawić na godzinę. W międzyczasie paprykę i cebule pokroić w kostkę. Cukinie odcisnąć, połączyć z cukrem oraz octem i dusić 30min. Dodać paprykę, cebulę i przyprawy. Dusić 10 min. Dodać koncentrat i dusić jeszcze 5 min. Wystudzić, zmiksować i przełożyć do słoiczków. Pasteryzować 10 min. Ilość ostrej papryki można dopasować do swoich upodobań. Ketchup z podanchych proporcji jest raczej ostry .