Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 652
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 652
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
Przygotować marynatę, zagotowując wszystkie jej składniki.
Grzyby dokładnie oczyścić, cebulę pokroić na kawałki, wrzucić razem na wrzątek, gotować kilka minut. Odcedzić, nakładać do słoiczków, zalać wrzącą marynatą. Słoiki dokładnie zamknąć, odwrócić do góry dnem, zostawić do ostygnięcia.