Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dobrego na zimę na surówki do obiadu.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 136
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 118
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 136
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 118
Składniki
Wykonanie: Zagotować ocet z wodą, goździkami i cukrem. W miedzy czasie gruszki obrać, pokroić, skropić sokiem z cytryny i wrzucić do wrzącej zalewy. Gotować powoli przez 15 minut, następnie dodać obraną pokrojoną dynię i gotować następne 15 minut. Całość przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i odstawić w chłodne miejsce.