Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1028
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1200
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12284
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1028
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1200
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12284
Składniki
Dynię obrać, pokroić w kostkę i zagotować przez 5 minut w wodzie z cukrem. Następnie przełożyć dynię do wyparzonych słoików i zalać syropem w między czasie posolić i zasypać kwaskiem. Do każdego słoiczka włożyć po 2 gwiazdki anyżu, zakręcić i pasteryzować 20 minut.