Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna na wszelkie okazje ;)
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Dzisiaj danie jednogarnkowe, proste w przygotowaniu i smaczne. Polecam
Odsłon: 63
Najlepsza wiosenna surówka z młodej kapusty, ogórka zielonego i czerwonej ceb...
Odsłon: 125
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 98
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 85
Składniki
4kg czerwonej papryki .Zalewa: 5 szkl wody,1/2 szkl octu 10%, 3/4 szkl cukru, 1/2 szkl oleju, 1 1/2 lyzeczki soli, 10 kulek ziela angielskiego, 10 ziaren pieprzu, 5 lisci laurowych, 1 1/2 lyzeczki gorczycy
Wszystkie skladniki zalewy gotujemy ok 5 minut od chwili zagotowania.. sloiki zalac goraca zalewa i pasteryzowac 15-20 min