Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli macie cukinię i nie macie pomysłu co z nią zrobić to właśnie specjalnie dla was mam świetny przepis na który serdecznie zapraszam
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Cukinię umyć odciąć boki, oczyścić z nasion a następnie pokroić w kostkę i co jakiś czas mieszając pozostawić na 4 godziny
Wylać sok i dodać czosnek, paprykę oraz pieprz oraz gorący olej całość wymieszać a w międzyczasie ugotować ocet z cukrem
Zalać ugotowanym octem z cukrem wymieszać i pozostawić na 10 godzin
Po wyznaczonym czasie przełożyć do słoików szczelnie zakręcić i do piwnicy