Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa sałatka z cukini w zalewie z musztardą francuską idealna jako przystawka lub surówka do obiadu
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 571
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Składniki
Zalewa Wodę, ocet, cukier, sól zagotuj.Zostaw do ostygnięcia, następnie dodaj obie musztardy i dokładnie wymieszaj.
Cukinię umyj usuń końcówki i zetrzyj na tarce na plasterki dowolnej grubości. Na dno słoików wkładaj po 2 baldachy kopru i po 2 ząbki czosnku, następnie wkładaj cukinię, zalej zalewą. Słoiki zakręć i wstaw do garnka z wodą, na dnie ułóż ściereczką. Gotuj około 15 minut, słoiki wyjmij z wody i odwracaj do góry dnem. Po wystudzeniu przechowuj w chłodnym miejscu Z podanych składników wyszło 4 litrowe słoiki. Smacznego.