Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale sprawdzą się jako dodatek do sałatek, śledzi oraz przekąsek. Ich przygotowanie jest banalnie proste. Cebulki marynowane według tego przepisu można jeść już po kilku dniach. Najlepiej smakują jednak zimą.
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 41
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 88
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 273
Składniki
Cebulki obieramy, myjemy i przekładamy do czystych, wcześniej wyparzonych słoików.
Wodę z octem przelewamy do garnka, dodajemy sól i cukier. Całość zagotowujemy.
Cebulki zalewamy gorącą zalewą, szczelnie zakręcamy i odstawiamy do wystudzenia. Na drugi dzień słoiki pasteryzujemy. Marynowane cebulki przechowujemy w chłodnym, zaciemnionym miejscu.