Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
buraczki z dodatkiem cebuli i "bogatszą" zalewą :-)
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 163
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 215
Składniki
Buraki w łupinach ugotować do miękkości. Obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Z pozostałych składników zagotować zalewę, dodać cebulę pokrojoną w kostkę. Gotować 7 minut. Buraki wymieszać z zalewą, nałożyć do słoików. Pasteryzować 20 minut.