Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje smaki z dzieciństwa.
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5454
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 306
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28020
Doskonały dodatek do obiadu.
Odsłon: 13
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5454
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 306
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 28020
Składniki
Wykonanie: Agrest oczyścić, umyć, osączyć i wsypać do wyparzonych słoiczków. Wodę zagotować z octem, cukrem i przyprawami. Następnie zalewę ostudzić, przecedzić i zalać agrest w słoiczkach.. Zakręcić szczelnie, pasteryzować przez 25 minut, przenieść w chłodne miejsce i podawać do mięs, wędlin i żółtych serów.