Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bieremy żymła zwykło, nojlepiej swieżo ale chleb tyż dobry krajemy ją na pół i smarujemy wg uznania wierzchnio strona uprzednio wytopioną słoniną ze szpyrkami-czyli naszym tustym. Można posolic i popieprzyć dla smaku. Polecam zagryzac ogórkiem kiszonym
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1632
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 50
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7143
Polecam.
Odsłon: 1632
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 79
Przepis dnia
Składniki
bardzo prosty