Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna :)
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 130
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 110
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 130
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 110
Składniki
Nieobrane cebulki osmalić nad ogniem lub na patelni - aż sczernieją, obrać je i pokroić na ósemki. Mleko wymieszać z bulionem, wrzucić dynię pokrojoną w kostkę, cebulki, posiekaną kolendrę. Posolić do smaku. Gotować aż dynia zmięknie - ok. 10-15 minut. Dodać sos rybny i szczypior.