Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo pożywna i smaczna zupa którą można przyrządzić w ciągu kilku chwil.
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1049
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Naleśniki nie muszą być tylko deserem. Wytrawne naleśniki ze szpinakiem zapie...
Odsłon: 31
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 68
Zapiekanka z kaszy gryczanej z kurczakiem i serem to pyszne i sycące danie, k...
Odsłon: 1049
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 116
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 152
Składniki
Paprykę umyć, oczyścić i pokroić w bardzo drobną kostkę. Pierś pokroić na małe kawałki. Natkę pietruszki opłukać, otrząsnąć z resztek wody, a listki drobno posiekać. Fasolę odcedzić na sitku i opłukać zimną wodą. Mniej więcej 1/3 włożyć do miski i odstawić na bok a resztę zmiksować z rosołem.
Olej rozgrzać w garnku, dodać paprykę i mięso i mieszając, smażyć na średnim ogniu około 5 minut, aż mięso się lekko zarumieni.
Dodać fasolę, zarówno zmiksowaną, jak i w całości i przyprawić papryką. Całość zagotować.
Zupę gotować pod przykryciem około 3 minut na małym ogniu. Następnie przyprawić do smaku solą, przybrać natką pietruszki i podawać.