Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo prosta szybka i efektownie wyglądająca zupka chińska:)
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 66
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7160
Polecam.
Odsłon: 1683
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 66
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7160
Polecam.
Odsłon: 1683
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Składniki
piersi z kurczaka pokroić w kostke i pomoczyć w sosie imbirowym i oleju a następnie usmażyć razem z tą zalewą na patelni
wodę ugotować w garnku i dodać kostkę rosołową a następnie warzywa chińskie mrożone i podgotować na wolnym ogniu około 10 min. Następnie dodać usmażoną pierś kurczaka i łyżeczkę sambal oelek. Doprawić do smaku solą lub sosem sojowym
Makaron MIE (czyli podobny do tego który jest w zupkach chinskich ekspresowych) moczymy we wrzątku około 5 minut. Podawać razem z zupką jak rosół