Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bez mleka. Bez białego cukru. Super zdrowa przekąska w kilka minut. Kilka składników, pięć minut w kuchni i gotowe!
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 166
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 569
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 166
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 569
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1525
Składniki
Jabłka obieramy, usuwamy gniazda nasienne i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
W misce rozgniatamy banana widelcem. Dodajemy starte jabłka, płatki owsiane, czekoladę, miód i cynamon. Mieszamy aż wszystkie składniki się połączą.
Formujemy niewielkie ciasteczka i układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Smacznego!