Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te zawijaski z pewnością nie są najzdrowszą propozycją, natomiast jest to świetna przekąska na imprezę. Przygotowanie trwa kilka chwil. Z dodatkiem sałatki i pieczywa stanowi juz konkretne danie. Zapraszam do spróbowania!
naczynie żaroodporne, wykałaczki
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 278
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 50
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 278
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 477
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 69
Składniki
1. Parówki obrać z osłonek. Nakroić wzdłuż z jednej strony. 2. Ser pokroić w cienkie paseczki i wsunąć w każdą parówkę. 3. Parówki owinąć boczkiem i spiąć wykałaczką. 4. Parówki posypać z jednej strony pieprzem a z drugiej tymiankiem. 5. Piec w nagrzanym piekarniku do 200°C przez 20 minut na góra-dół. Smacznego! :)