Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 710
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 33
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4966
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 179
Zrobienie naleśników to dla mnie nie nowina i uważam, że ciasto zawsze jest d...
Odsłon: 710
Włoska kombinacja smaków.
Odsłon: 33
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 4966
Najlepszym pomysłem na szybkie podudzia kurczaka jest przygotowanie ich w pie...
Odsłon: 179
Składniki
Chleb tostowy smarujemy masłem następnie kroimy pieczrki,cebulę i paprykę w kostke.Pieczrki i cebulę podsmażany na oleju.Ser ubieramy na tarce na grubych oczkach.Podsmazone pieczarki wraz cebula nakładamy na kromki i dodajemy paprykę.Calosc posypujemy startym serem zółtym i wkładamy do piekarnika na około 10-12 minut.Smacznego