Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z pieczarkami najlepsza.
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 428
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 133
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1212
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 428
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 291
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić i obrumienić na oliwie. Pod koniec lekko posolić i ułożyć w żaroodpornym naczyniu. Masło stopić, wymieszać z mąką i rozprowadzić z zimnym mlekiem (4-5 łyżek mleka). Następnie resztę mleka zagotować, wlać do zasmażki, połączyć z startym serem , żółtkami i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Sosem zalać pieczarki, wstawić do piekarnika i zapiec. Podawać zaraz po przyrządzeniu z dodatkiem pieczywa.