Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe,szybkie i pyszne;) http://ugotowaneserce.blogspot.com/
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Ser feta kroimy w kostkę, drobno siekamy czosnek. Fetę, czosnek, oregano, bazylię, pieprz i oliwę łączymy ze sobą w misce.
Umytym pomidorom odkrajamy górne części i wydrążamy pestki. Faszerujemy wcześniej przygotowaną fetą
układamy natłuszczonym naczyniu (naczynia żaroodpornego nie powinno być potrzeby natłuszczać pomidory nie powinny przywierać).
Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 190' i zostawiamy na 25-30 minut. GOTOWE:)