Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie na śniadanie, obiad lub kolację. Innymi słowy - na każdą okazję.
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 154
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 49
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 113
Nie ma to jak zapiekane młode ziemniaki z plastrami wędzonego boczku. Przepis...
Odsłon: 154
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 49
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 113
Składniki
Naczynie żaroodporne wysmarować jedną mąką masła.Makaron ugotować al dente. Parówki pokroić na kawałki.
Na pozostałym maśle zeszklić posiekaną cebulę, dodać ketchup i po zagotowaniu połączyć z makaronem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, ułożyć kawałki parówek.
Zapiekać w nagrzanym do 200°C piekarniku przez ok. 20 min.