Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bułeczka z piekarnika z jajkiem sadzonym.
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 162
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 135
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 162
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 896
Składniki
Z bułeczki kajzerki odcinamy kapelusz,wydrążamy środek/miąższ/.Do środka wkładamy podsmażone,doprawione solą i pieprzem, pieczarki /ew.drobno pokrojoną szyneczkę/.Potem dodajemy pokrojoną cebulkę,przykrywamy wszystko usmażonym na maśle jajkiem sadzonym,posypanym solą i pieprzem.Na wierzch sypiemy utarty ser żółty/lub kładziemy plaster sera żółtego/.Możemy posypać całość natką pietruszk lub szczypiorkiemi.Wkładamy bułeczkę, z kapeluszem obok, do piekarnika, zapiekamy ok 5 min w200 st.Bułka musi być chrupiąca a ser roztopiony.Wyciągamy bułeczkę polewamy środek ketchupem i nakrywamy kapeluszem.Smacznego.