Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie na domową prywatkę. Znakomita przystawka i zakąska.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 111
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 357
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 60
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 111
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 357
Składniki
Kuskus zalać 1 szklanką osolonego wrzątku i odstawić do napęcznienia i ostygnięcia. Cebulę i natkę posiekać. 1 nektarynkę zostawić do dekoracji, resztę pokroić w kostkę.
Przestudzony kuskus wymieszać z cebulą, natką i nektarynką, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem.
Na plasterkach wołowiny układać farsz i zwijać. Roladki układać na talerzu, dekorować cząstkami nektarynek i sałatą.