Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wielkanocne jajka ze smacznym nadzieniem z tuńczyka. Jajka proste i szybkie w przygotowaniu . Są bardzo smaczne i szybko znikają z talerza.
garnek, nóż, miska, widelec,
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 34
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 18
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 149
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 34
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 18
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 700
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 149
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 81
Składniki
Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie. Obrać i przekroić wzdłuż. Wyjąć żółtka utrzeć z majonezem, chrzanem tartym z tuńczykiem i na koniec połączyć z posiekaną natką pietruszki. Połówki białek napełnić masą udekorować plasterkami rzodkiewki oraz natką pietruszki. Podawać na liściach sałaty zielonej. Polecam na wielkanocne śniadanie i nie tylko.