Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana nieco mniej tradycyjnie, na ciepło. Przygotowanie takiego posiłku zajmuje dosłownie kilka minut.
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 153
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 195
Składniki
Wiejską kiełbasę kroimy na dość długie kawałki, każdy z nich przekrawamy w poprzek. Na patelni rozgrzewamy masło. Kiełbasę, obficie obsypana mieloną papryką, wkładamy na rozgrzany tłuszcz. Obsmażamy z każdej strony, aż do zrumienienia. Podajemy z pieczywem i sosem ketchupowo- musztardowym. Smacznego.