Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i tania superowa przekąska.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 17
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 13
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 278
Składniki
Wykonanie: Rozgrzać olej w rondelku, włożyć pokrojone pieczarki, wątróbkę i podsmażyć z posiekaną cebulą na rumiano i doprawić pod koniec do smaku. Cukinię przekroić wzdłuż, wyjąć miąższ , napełnić przygotowanym farszem, przykryć pokrojonym pomidorem, posypać startym serem i zapiec w temperaturze 170-180 stopni przez około 25 minut. Po upieczeniu posypać ziołami lub natką pietruszki.