Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie. Polecam ten przepis.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 748
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6492
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 141
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1108
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 748
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6492
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 141
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1108
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić w plasterki i poddusić na patelni z dodatkiem maggi. Z podanych składników zgnieść ciasto, rozwałkować, ułożyć na blachę i posmarować przecierem pomidorowym, posypać startym serem. Następnie ułożyć kiełbasę pokrojoną w plasterki, pieczarki i posypać ponownie startym żółtym serem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 20-30 minut. SMACZNEGO.