Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularne mielone wcale nie muszą smakować zawsze tak samo. Można je trochę odmienić... :) Dodatkowy plus tych mielonych - mogą być daniem głównym,jeśli je podamy z ziemniakami z wody i lekką surówką,lub przystawką (zakąską),jeżeli ułożymy je na grzankach z bagietki i zielonej sałacie.
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 286
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 286
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 4993
Składniki
Mięso,dwie łyżki tartej bułki,miód,musztardę i przyprawy dokładnie wymieszać z jajkiem. Odstawić na 1 godz. w temp. pokojowej. Brokuły ugotować na półmiękko w osolonej wodzie (jeśli używamy mrożonych gotować bardzo krótko),mozarelle pokroić w niewielkie,równe kawałki (18 szt.). Z mięsa,mokrymi rękami uformować 18 okrągłych kotletów,nadziewając je brokułami i kawałkami mozarelli. Obtoczyć w pozostałej bułce tartej. Smażyć kotleciki na średnim ogniu,rumieniąc z każdej strony. Podawać na gorąco. Dodatki jak w opisie. Życzę smacznego! :)))