Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, bardzo proste i szybkie do przygotowania. Idealne zarówno na śniadanie jak i kolację, ale nie tylko. Mogą być fajnym pomysłem np. na imprezową przekąskę. Moja córeczka lubi zabierać je do szkoły na drugie śniadanie.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Na każdą kromkę dajemy trochę keczupu, następnie trochę sera, szynkę, cukinię i jeszcze ser. Przykrywamy kromką chleba. Zapiekamy w tosterze aż tosty się zarumienią. Smacznego!