Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Banan i masło orzechowe to połączenie wręcz doskonałe, więc chrupiące tosty z ich dodatkiem okazały się hitem na podwieczorek.
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 22
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3768
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 431
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 22
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 717
Skrzydełka po pańsku to idealne danie do serwowania w trakcie rodzinnych okol...
Odsłon: 3768
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 431
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 2287
Składniki
Banany obieramy ze skórki i kroimy w plastry. Wszystkie kromki chleba tostowego smarujemy masłem orzechowym, na ośmiu układamy pokrojone kawałki bananów i przykrywamy pozostałymi kromkami masłem orzechowym do środka. Tak przygotowane "kanapki" opiekamy na rumiano w rozgrzanym opiekaczu/sandwichu. Po wyciągnięciu z opiekacza tosty polewamy miodem.