Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i proste tortille z bananem i bezcukrowym kremem kakaowym! Tylko kilka składników, szybko i smacznie. Bez cukru, bez szkodliwego tłuszczu. Wegetariańskie śniadanie doskonałe do kubka herbaty lub czarnej kawy.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 105
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 439
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19587
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 169
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 25
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 105
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 439
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19587
Składniki
Do kielicha blendera dodajemy opłukaną ciecierzycę, kakao, erytrytol, masło orzechowe i przegotowaną wodę. Blendujemy na gładki krem.
Placek tortilli smarujemy kremem kakaowym pozostawiając około 2 cm wolne od brzegu. Na środku układamy plasterki banana. Zawijamy do środka najpierw boki tortilli a potem dolne krawędzie.
Tortille układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy przez około 10 minut w 180 stopniach z funkcją grillowania od góry. Gotowe danie podajemy z dodatkiem naturalnego skyru. Smacznego!