Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna i pyszna przekąska, którą przygotujecie w kilka chwil. Tortille to świetny posiłek do pracy, szkoły czy na kolację ;) Zdrowsza, domowa wersja fast food, bo z tuńczykiem, szpinakiem i awokado :) Fajnie smakuje sama lub w towarzystwie jogurtowego sosu czosnkowego.
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 572
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 167
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 572
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 65
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1526
Składniki
Ketchup z majonezem wymieszać. Tuńczyka odsączyć z zalewy, paprykę i awokado pokroić na paski. Cebulę pokroić w cienkie półplasterki. Tortille posmarować sosem, ułożyć liście szpinaku, paprykę, cebulę, awokado, pomidorki i tuńczyka. Zwinąć w rulon zawijając boku do środka. Tortille podgrzać na patelni grillowej posmarowanej za pomocą pędzelka olejem lub podpiec na grillu elektrycznym.