Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie, dziecinnie łatwe danie. Czas wykonania 5 minut. 1 porcja to 340 kalorii
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 98
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6594
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 158
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1224
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5680
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 98
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6594
Sezon na ogórki więc u mnie lekko chrupiąca focaccia z ogórkami. Focaccia pro...
Odsłon: 158
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1224
W myśl zasady, że im prościej tym lepiej, powstał pyszny jabłecznik, zjedzony...
Odsłon: 5680
Składniki
Rukolę opłukać, osuszyć papierowym ręcznikiem. Paprykę pokroić w cieniutkie paseczki. Kukurydzę przełożyć na sitko, odsączyć z zalewy. Tortillę leciutko podgrzać na patelni (bez tłuszczu!)
Jogurt naturalny wymieszać z chrzanem ze słoiczka, posmarować nim podgrzany placek tortilli. Przykryć listkami rukoli i plasterkiem polędwicy łososiowej. Posypać paseczkami papryki i kukurydzą.
Tortillę zwinąć, przekroić na pół. Ruloniki spiąć wykałaczkami.