Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 99
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 145
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 28
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 130
Składniki
Salate, pomidory,ogorka pokroj w kostke zrob dresing z soli pieprzu i oliwy odstaw,miske do salaty wysmaruj posiekanym czosnkiem,dodaj warzywa odstaw.
Mieso pokroj drobniutko,dopraw po swojemu na ostro lub lagodnie i podsmaz na lyzce oleju.
Nastepnie dokladaj po koleij warzywa,nie wazna kolejnosc,wszystko razem chwile poddus,az warzywa zmiekna.
Nakladaj farsz na placki tortilli,posypujac serem,zwijaj na zwinjete placki tez posyp ser,zapiekaj w 180 stopniach az ser sie stopi.
Podawaj z salata polana dresingiem.