Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, pyszna i reprezentacyjna przystawka. Naturalnie dla Smakoszy ryb.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 47
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 61
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1037
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 235
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 47
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 63
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 61
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1037
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 235
Składniki
Łososia drobniutko pokroić w kosteczkę. Pozostałe składniki również pokroić bardzo drobniutko w kosteczkę. Pozostawić z dwa plastry cytryny czy limonki, oliwkę oraz kilka kaparów do dekoracji.
Wszystkie składniki dobrze wymieszać, doprawić solą i pieprzem. Naturalnie sok z cytryny również dać do smaku według swojego gustu. Podobnie z oliwą. Uformować ładnie i ułożyć na talerzu. Ja wykorzystałam filiżankę. Dekoracja według uznania. Jak już wcześniej pisałam może być cytryna, oliwka, kapary, gałązka koperku lub pietruszki.... Osobiście wolę mniej cytryny aby nie zagłuszyć smaku łososia.