Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 14
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 9
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 275
Składniki
umyte i osuszone mięso posiekac nożem lub jak kto woli zemleć
cebule i korniszony posiekać drobno
mięso wymieszac dokładnie z olejem ,pieprzem i solą (nie duzo)
tak przygotowane mięso ułozyc na talerzu ( 3 porcje ),wokół ułozyc korniszony i cebulę
z cebuli zrobic trzy nenufarki w które włozyc surowe żółtka i ustawic na tatarze
jesli ktos lubi mozna równiez dodac do mięsa musztarde i maggi a takze posiekane marynowane grzyby,ale to juz kazdy sobie doprawia indywidualnie na talerzu,podawać z pieczywem