Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne małe kanapeczki na przystawkę ze śledziem i jajem przepiórki
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 264
Nie masz pomysłu na przygotowanie dania na święta, oto przepis dla Ciebie. So...
Odsłon: 1399
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6473
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 212
Składniki
Z kromek kieliszkiem do wina wytnij krążki lub po prostu odetnij skórki i pokrój kwadraty. Z miękkiego awokado, soku z cytryny, majonezu i pieprzu zrób pastę. Można dosolić ale majonez jest słony. Użyłam blendera miksując pulsacyjnie, wtedy są wyczuwalne kawałki awokado. Posmaruj tartinki pastą na wierzch połóż kawałek śledzia i jajko. Zepnij wykałaczką. Posyp ziołami jakie lubisz.