Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na każdą okazję
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 330
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 284
Kluski robimy z dwóch składników – ziemniaków i mąki ziemniaczanej. Okrasa do...
Odsłon: 67
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 330
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 284
Składniki
Ser ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy do tego serek topiony, jogurt naturalny oraz drobno posiekana natka pietruszki. Dokładnie mieszamy, aby składniki się połączyły i doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym.
Gotową pastę przekładamy do tartaletek (farsz wystarczy na ok. 10 foremek). Najlepiej smakują schłodzone.