Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5601
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 388
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5601
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 388
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 89
Składniki
Cebule,pokroić w drobną kostkę,zeszklić na łyżce klarowanego masła dodać czosnek i szpinak dusić do odparowania doprawić solą pieprzem gałką.Formę do tarty wyłożyć ciastem wylać szpinak,posypać startym i pokrojonym serem zapiekać 20 min w temp.200 stopni