Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, niskokaloryczne
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 211
Składniki
Przyprawy wymieszac razem. Polowe mieszanki przypraw wymieszac z miesem, druga polowe z ananasem. Odstawic na 10 min.
Awokado obrac ze skorki rozgniesc widelcem i polaczyc ze smietana, sokiem z limonki i szczypta soli. Wymieszac do powstania kremu.
Na patelni rozgrzac oliwe, dodac mieso i smazyc ok 8 min (sprawdzic czy nie jest surowe w srodku) nastepnie dodac posiekana koledre, wymieszac, przelozyc do miski i odstawic w cieple miejsce.
Nastepnie wrzucic na patelnie ananasa i smazyc na zlotobrazowy kolor.
Podgrzac tacos w piekarniku wg wskazowek na opakowaniu. Gdy tacos sa cieple napelnic je kurczakiem, ananasem i kremem z awokado