Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 13-03-2024
Pyszna i aromatyczna szynka, doskonale smakuje i prezentuje się na Świątecznym stole. Herbata i łupiny cebuli nadają wędzony sznyt. Dodatkowo szybka w przygotowaniu.
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 724
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 305
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 189
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 565
Polecam bardzo smaczne, pulchne, mięciutkie rozpływające się w ustach mini pą...
Odsłon: 724
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 305
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 189
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 565
Składniki
Szynkę zapeklować na, 24 godziny w soli peklowej. Szynkę włożyć do siatki. Pozostałe składniki zagotować i włożyć do nich szynkę. Gotować na wolnym ogniu 1,5 godz. Zostawić w zalewie do wystygnięcia. Smacznego:)