Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna przekąska imprezowa z ciasta francuskiego z dodatkiem pesto, pomidorków koktajlowych i żółtego sera. Idealna na różne okazje i przyjęcia świetnie sprawdzi się na ciepłą kolację.
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 57
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 108
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 348
Składniki
Ciasto francuskie rozwiń i pokrój na kwadraty dowolnej wielkości. Każdy posmaruj łyżeczką pesto , pomidorki pokrój na pół, ułóż na pesto. Ser żółty zetrzyj na tarce o grubych oczkach, posyp na wierzchu każdy kwadracik ciasta. Piecz około 15 minut w temperaturze 200 st. Podawaj na ciepło lub zimno.