Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagi kochamy w każdej postaci <3
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 181
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1178
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27454
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 157
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 181
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1178
Składniki
Szparagi oczyszczamy, usuwamy zgrubiałe końcówki. Układamy na blaszce. Marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mieszamy z olejem, musztardą, solą oraz pieprzem. Polewamy szparagi. Całość zapiekamy 20 min w temperaturze 180°C.