Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szparagowe co nieco.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 193
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1934
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 354
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 258
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 91
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 193
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1934
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 354
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 258
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 91
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, podzielić na połówki. Sos: To jest bardzo proste ponieważ wystarczy wymieszać musztardę z majonezem i gotowe. Szparagi umyć, obciąć zdrewniałe końcówki, dolną część obrać obieraczką do jarzyn. Zagotować wodę z dodatkiem soli i cukru. Do wrzątku włożyć szparagi, oczywiście tak, aby czubki wystawały z wody. Gotować 10 minut. W tym czasie obrać marchew, pokroić w plasterki, ułożyć na półmisku. Ugotowane szparagi odcedzić, wyłożyć na półmisek z marchewką. Przybrać połówkami jajka, polać sosem.
Smacznego.