Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na kolejne szaszłyki z grilla , pogoda dopisała więc czas zacząć grillowanie. Szaszłyki z białą kiełbasą oraz warzywami wyszły pyszne, a do tego ziemniaki z popiołu. Nic więcej nie trzeba .
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 79
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 140
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 79
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 140
Składniki
Nieduże ziemniaki obrać, opłukać, a następnie lekko podgotować, odcedzić i wystudzić. Paprykę czerwoną oczyścić z gniazd nasiennych, opłukać i pokroić w mniejsze kawałki. Cebulę czerwoną i żółtą obrać i pokroić w grubsze plastry. Wszystkie składniki skropić oliwą. Na patyczki do szaszłyków nabijać zaczynając od papryki na przemian warzywa i kiełbaskę. Pamiętajmy, że kończymy również papryką. Szaszłyki oprószamy ulubioną przyprawą, układamy na tacce i wkładamy do rozgrzanego grilla. Grillujemy co jakiś czas obracając szaszłyki. Grillujemy do miękkości warzyw i przyrumienienia kiełbasek. Smacznego.