Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli boisz się, że drewniane elementy szaszłyków mogą zająć się ogniem, włóż je do wody na ok. 15 minut przed grillowaniem.
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 113
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 55
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 113
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 134
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 113
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 55
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 113
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 134
Składniki
Kiełbasę pokroić w półcentymetrowe krążki. Paprykę kroimy w kostkę.Cukinie kroimy w grube krążki. Cebulę przekroić na 4 i rozdzielić na pojedyncze płatki. Warzywa nabijać na patyczki do szaszłyków na przemian z kiełbasą.Składniki na marynatę czyli czosnek wyciśnięty z praski,sos sojowy,tymianek,papryka. mieszamy i maczamy szaszłyki.Grillujemy aż mięso i warzywa będą upieczone.