Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 171
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 225
Składniki
Paprykę kroimy na kawałki , cukinię i cebulę w grubsze plasterki , pieczarki mniejsze na pół ,a większe na 4 części ,boczek w grubsze kawałki . Przyprawę do grilla i paprykę mieszamy razem , posypujemy wszystkie składniki ,aby był każdy kawałek w przyprawie . Następnie nadziewamy na przemian według uznania . Smażymy na rozgrzanym głębokim tłuszczu z każdej strony . Układamy na blaszkę i pieczemy ok 20 min lub grillujemy . Powinno wyjść ok . 35 szaszłyków .